+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 15. svibnja 2023.
Ažurirano: 11. rujna, 2023.

Ostanite u formi sa stilom - najmoderniji kupaći kostimi za ljubiteljice plivanja

Print Friendly, PDF & Email

Ljetna sezona je u punom jeku. Vrući dani pozivaju vas na sunčanje i brčkanje u moru. Udoban i moderan kupaći kostim učinit će vaše vrijeme u vodi ugodnijim, osobito ako obožavate plivati ili se bavite nekim drugim vodenim sportovima.

Answear kupaći kostimi

Plivanje pozitivno utječe na zdravlje, kondiciju, ali i na vašu figuru. Redovitim vodenim aktivnostima jačate srce, pluća i mišiće te ujedno poboljšavate raspoloženje. Odaberite udoban ženski kupaći kostim izrađen od kvalitetnih materijala. Bikiniji možda nisu najbolji odabir za plivanje jer postoji mogućnost da će se košarice lako pomicati, a vezice olabaviti. Zato vam preporučujemo da za neometano uživanje u vodenim aktivnostima potražite odgovarajući sportski model koji će vam pružiti svu potrebnu udobnost i osigurati bolje sportske rezultate. Potražite ženske kupaće kostime na Answear.hr i obogatite svoju kolekciju.

Što kažete na jednodijelni kupaći s dugačkim rukavima?

Za plivanje vam svakako preporučujemo jednodijelne kupaće kostime koji se prilagođavaju liniji tijela te zahvaljujući čvrstim košaricama osiguravaju dobru podršku. Posebno su popularni moderni kupaći kostimi s dugim rukavima koji pružaju dodatnu i učinkovitu zaštitu od UV zračenja. Bez obzira na to plivate li u bazenu, rekreativno plivate u moru ili se pripremate na razna natjecanja, ovakvi ženski kupaći kostimi sigurno će poboljšati vaše performanse. Izrađeni su od glatkog materijala, a tu je i dodatni sloj u obliku podstave.

Za ljubiteljice minimalizma tu su klasični jednodijelni sportski kupaći kostimi u tamnijoj boji. Ova svevremenska verzija kupaćeg kostima trajat će vam nekoliko sezona. Ako ovog ljeta trebate samo jedan kupaći kostim koji će vam odgovarati i na bazenu i na plaži, onda se odlučite se za jednodijelni model bez ikakvih dodatnih ukrasa. Uskladite ih sa sandalama ili natikačama. Široka paleta natikača ženskih na Answear.hr sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Ostanite u formi sa stilom - najmoderniji kupaći kostimi za ljubiteljice plivanja sto kazete na jednodijelni kupaci s dugackim rukavima

Jesu li dvodijelni modeli s gaćicama vaš idealan odabir?

Za dame koje preferiraju sportski stil preporučujemo dvodijelne kupaće kostima kod kojih gornji dio podsjeća na sportski top, a donji je dio s elastičnom trakom. Osim takvih tu su i modeli s kratkim hlačicama. Zajedničke karakteristike ovih sportskih modela odnose se na udobnost i funkcionalnost, a osim toga ni malo ne zaostaju za modnim trendovima. Razmislite o elegantnim gornjim dijelovima kupaćih kostima s ukrižanim naramenicama i donjim dijelovima visokog struka. Žive nijanse i odvažni geometrijski uzorci učinit će da se osjećate odvažno i samopouzdano.

Na tržištu su dostupni brojni modeli kupaćih kostima raznih boja i zanimljivih geometrijskih ili apstraktnih printova. To vam omogućuje da odaberete model koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama, željama i ukusu. Ako tražite ženski kupaći kostim za plivanje, obratite pažnju na to da vam odabrani model savršeno pristaje uz tijelo te ujedno osigurava 100%-tnu udobnost.

Pokažite svoju osobnost i odaberite kupaće kostime koji vam omogućuju da izrazite svoj individualni stil dok uživate u omiljenim vodenim aktivnostima.

  • Sponzorirani članak Answear.hr