+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 15. svibnja 2023.
Ažurirano: 11. rujna, 2023.

Ostanite u formi sa stilom – najmoderniji kupaći kostimi za ljubiteljice plivanja

Print Friendly, PDF & Email

Ljetna sezona je u punom jeku. Vrući dani pozivaju vas na sunčanje i brčkanje u moru. Udoban i moderan kupaći kostim učinit će vaše vrijeme u vodi ugodnijim, osobito ako obožavate plivati ili se bavite nekim drugim vodenim sportovima.

Answear kupaći kostimi

Plivanje pozitivno utječe na zdravlje, kondiciju, ali i na vašu figuru. Redovitim vodenim aktivnostima jačate srce, pluća i mišiće te ujedno poboljšavate raspoloženje. Odaberite udoban ženski kupaći kostim izrađen od kvalitetnih materijala. Bikiniji možda nisu najbolji odabir za plivanje jer postoji mogućnost da će se košarice lako pomicati, a vezice olabaviti. Zato vam preporučujemo da za neometano uživanje u vodenim aktivnostima potražite odgovarajući sportski model koji će vam pružiti svu potrebnu udobnost i osigurati bolje sportske rezultate. Potražite ženske kupaće kostime na Answear.hr i obogatite svoju kolekciju.

Što kažete na jednodijelni kupaći s dugačkim rukavima?

Za plivanje vam svakako preporučujemo jednodijelne kupaće kostime koji se prilagođavaju liniji tijela te zahvaljujući čvrstim košaricama osiguravaju dobru podršku. Posebno su popularni moderni kupaći kostimi s dugim rukavima koji pružaju dodatnu i učinkovitu zaštitu od UV zračenja. Bez obzira na to plivate li u bazenu, rekreativno plivate u moru ili se pripremate na razna natjecanja, ovakvi ženski kupaći kostimi sigurno će poboljšati vaše performanse. Izrađeni su od glatkog materijala, a tu je i dodatni sloj u obliku podstave.

Za ljubiteljice minimalizma tu su klasični jednodijelni sportski kupaći kostimi u tamnijoj boji. Ova svevremenska verzija kupaćeg kostima trajat će vam nekoliko sezona. Ako ovog ljeta trebate samo jedan kupaći kostim koji će vam odgovarati i na bazenu i na plaži, onda se odlučite se za jednodijelni model bez ikakvih dodatnih ukrasa. Uskladite ih sa sandalama ili natikačama. Široka paleta natikača ženskih na Answear.hr sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Jesu li dvodijelni modeli s gaćicama vaš idealan odabir?

Za dame koje preferiraju sportski stil preporučujemo dvodijelne kupaće kostima kod kojih gornji dio podsjeća na sportski top, a donji je dio s elastičnom trakom. Osim takvih tu su i modeli s kratkim hlačicama. Zajedničke karakteristike ovih sportskih modela odnose se na udobnost i funkcionalnost, a osim toga ni malo ne zaostaju za modnim trendovima. Razmislite o elegantnim gornjim dijelovima kupaćih kostima s ukrižanim naramenicama i donjim dijelovima visokog struka. Žive nijanse i odvažni geometrijski uzorci učinit će da se osjećate odvažno i samopouzdano.

Na tržištu su dostupni brojni modeli kupaćih kostima raznih boja i zanimljivih geometrijskih ili apstraktnih printova. To vam omogućuje da odaberete model koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama, željama i ukusu. Ako tražite ženski kupaći kostim za plivanje, obratite pažnju na to da vam odabrani model savršeno pristaje uz tijelo te ujedno osigurava 100%-tnu udobnost.

Pokažite svoju osobnost i odaberite kupaće kostime koji vam omogućuju da izrazite svoj individualni stil dok uživate u omiljenim vodenim aktivnostima.

  • Sponzorirani članak Answear.hr