+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 15. listopada 2014.
Ažurirano: 7. prosinca, 2021.

SAJAM FRIZERA U LONDONU: U trendu je kratka kosa što luđih boja i muška brada

Print Friendly, PDF & Email

Frizeri, stilisti i ostali ljubitelji mode i ljepote  proteklog su se vikenda okupili  u jednoj od najluđih modnih destinacija na svijetu, u Londonu na Salon International. Od 11. do 13. listopada 2014. u Excel centru bilo je više od 200 izlagača i nebrojeno mnogo frizera, poput naše suradnice Nine Dundur, stilistice salona “Jagoda” iz Zagreba, koji upijaju posljednje trendove modnih pista i dovode ih u svoje salone. Tri su naglaska: retro romantično, što kraće, povratak brada.

London, sajam frizura
London, sajam frizera

Što kraće

A što najbolji od najboljih savjetuju za sezonu 2014/15? Najjednostavnije rečeno – što kraće to bolje. Dječački skraćena kosa, nelinearni bob, asimetrične šiške i što upečatljivije boje ili pramenovi. Odlučite li se za ovakvu frizuru možete biti sigurni da ste u trendu, a upravo ovakve frizure predstavili su Toni and Guy, Vidal Sassoon, Saco, Mahogany i mnogi drugi.

London, sajam frizera
London, sajam frizera

Retro romantično

Za one malo manje hrabre tu su frizure u kojima dominiraju pletenice, većinom na dugoj plavoj kosi, pomalo retro  ali opet veoma moderna. Vodeći stručnjak za ovakve ležernije i opuštenije frizure svakako je Patric Cameron. Njegov potpis je meka, nježna kosa no ipak pomalo neuredna zahvaljujući tapiranju i pletenicama. Ako ste mladenka u potrazi za idealnom frizurom na vašem posebnom danu, svakako zavirite u kolekciju Patrica Camerona.

London, sajam frizera
Povratak brade, popularan je undercut i razdeljak na stranu

Povratak brade

Što se muških trendova tiče, oni se ne mijenjaju već neko vrijeme. Ne trebate krenuti u London da vidite što je in, već je dovoljno prošetati zagrebačkim ulicama. Riječ je o retro kosi, najpopularniji je undercut kao i razdjeljak na stranu, a uz sve to neizostavna je gusta brada. Dečki se ne trebaju opterećivati bojom kose, već da ona bude u skladu s bradom i brkovima.

U Londonu je bila Nina Dundur, stilistica iz salona Jagoda, Zagreb
U Londonu je bila Nina Dundur, stilistica iz salona Jagoda, Zagreb

FOTOGALERIJA:

London posjetila, napisala i snimila: Nina Dundur, Frizerski salon Jagoda

https://www.facebook.com/www.frizerskisalonjagoda.hr/