+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 21. ožujka 2018.
Ažurirano: 5. prosinca, 2021.

Podržite spot HTZ-a „Ambasadori hrvatskog turizma“

Print Friendly, PDF & Email

Promotivni video “Croatia full of life” Hrvatske turističke zajednice na kojem Modrić, Mandžukić, Rakitić, Lovren, Kovačić, Čilić, Šarić, Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos promoviraju hrvatski turizam nominiran je za prestižnu svjetsku nagradu Travel Video Awards. Glasujte  online do 31. 3. 2018. na ovom linku: http://thetravelvideoawards.com/category-single-video/?videoId=industry-tourism-3

https://www.youtube.com/watch?v=xvBEW-aLGSs
HTZ spot, Zrinka Cvitešić na kavi kod katedrale u Zagrebu
HTZ spot, Zrinka Cvitešić na kavi kod katedrale u Zagrebu

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“, koji je premijerno prikazan u studenome prošle godine u sklopu nastupa na turističkom sajmu WTM u Londonu i koji je u kratkom vremenu ostvario višemilijunsku gledanost na stranim emitivnim tržištima, nominiralaje svjetska organizacija nezavisnih filmaša i brendova „Travel Video Awards“ za nagradu u potkategoriji „Best Video by a Tourism Organization“. Uz promotivni spot HTZ-a nominirani su i „Rhythms of Peru“ (Kuoda Travel), „Sabrosura“ (Visit Columbia) te „North America“ (Jordan Tourism Board).

HTZ spot, teniski velemajstor Marin Ćilić ispred zidina Dubrovnika
HTZ spot, teniski velemajstor Marin Ćilić ispred zidina Dubrovnika
HTZ spot, pijanist Makism Mrvica na morskim orguljama u Zadru
HTZ spot, pijanist Makism Mrvica na morskim orguljama u Zadru

„Ponosni smo što je naš posljednji promotivni video, u kojem sudjeluju globalno prepoznatljive hrvatske zvijezde, ambasadori hrvatskog turizma nominiran za prestižnu svjetsku nagradu. Ova nominacija za nas predstavlja profesionalnu satisfakciju, ali i dokaz naše kreativnosti i inovativnosti, odnosno potvrdu od strane struke da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunski međunarodno prepoznatljivi promotivni sadržaj“, izjavio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te je pozvao sve da svojim glasovima podrže video u kojem Hrvatsku, kao atraktivnu turističku destinaciju, u najboljem svijetlu predstavljaju Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos.

HTZ spot, košarkaš Dario Šarić uz skulpturu Dražena Petrovića kod Doma košarke u Zagrebu
HTZ spot, košarkaš Dario Šarić uz skulpturu Dražena Petrovića kod Doma košarke u Zagrebu

Glasujte ovdje!

Online glasanje otvoreno je do petka, 31. ožujka 2018. godine putem ove poveznice na web stranici Travel Video Awards:

http://thetravelvideoawards.com/category-single-video/?videoId=industry-tourism-3

Svečana dodjela nagrada održat će se 9. travnja 2018. godine u Las Vegasu.